Say yes …

Amiga is een luxe bruidsmodewinkel in Breda en ‘Premium Store’ van het Spaanse merk Pronovias: een wereldwijde speler op het gebied van bruidsmode. De bruidsjurken zijn elegant, modern en van hoogstaande kwaliteit, gericht op de jonge en welgestelde vrouw. In opdracht van Amiga is een website ontwikkelt die voldoet aan alle wensen en verwachtingen van deze doelgroep.

Persoonlijke touch

Bruidsjurken passen bij Amiga is een ware beleving. Samen met je familie en vrienden wordt je ontvangen en ga je op zoek naar jouw droomjurk. Daar hoort natuurlijk een glaasje bubbels bij! Deze beleving heeft een belangrijke plek gekregen op de home, aangevuld met klantervaringen. Amiga’s Facebook pagina staat namelijk vol met positieve reacties van newly weds. In deze tijd onmisbaar!

Een eigen online paskamer

Naast het toevoegen van deze persoonlijk touch, heeft de website ook veel handige functionaliteiten. Zo kunnen bezoekers door alle bruidsjurken en accessoires ‘bladeren’ en gericht zoeken door filters in te schakelen. De jurken en accessoires kun je delen op Facebook, pinnen op Pinterest of toevoegen aan je eigen ‘online paskamer’. Zo kun je van te voren jouw favorieten verzamelen en wordt het vinden van de droomjurk alleen maar makkelijker. And then … say yes to the dress!

In opdracht van Studio Maanzaad. Technische realisatie: Zite Media.

Amiga Bruidsmodewinkel photoshoot friendsAmiga Bruidsmodewinkel photoshoot jurkenAmiga Bruidsmodewinkel photoshoot passessieAmiga Bruidsmodewinkel photoshoot champagne

Amiga Bruidsmodewinkel website homeAmiga Bruidsmodewinkel website homeAmiga Bruidsmodewinkel website home