Grafisch ontwerper Marleen in haar studio

Ontwerpstudio

Welkom bij mijn grafische ontwerpstudio! Ik, Marleen van den End (1987), sta hier aan het roer met ruim 14 jaar ervaring als grafisch/visueel ontwerper. Via Utrecht, Berlijn, Den Haag en Rotterdam, nu werkend aan de mooiste gracht van Gouda. In een prachtig oud pand waar ooit de burgemeester woonde.

Mijn hart gaat sneller kloppen van duurzame, gezonde en sociale designprojecten voor merken, evenementen & ondernemers. Eerder mocht ik de visuele identiteit ontwerpen van een circulair sportkledingmerk, een upcycle shop in hartje Amsterdam en een inclusiviteitscampagne in Fryslân.

Meedenken & prikkelen

Ik stap het liefst in ontwerptrajecten waarbij ik (vanaf het begin) mee mag denken met de opdrachtgever. Als buitenstaander kijk ik met een frisse blik naar de wensen en uitdagingen die op tafel liggen. Voordat het echte ontwerpen begint, stel ik prikkelende vragen om de identiteit van jouw/jullie merk goed te doorgronden. Daarna kan het (ontwerp)feest beginnen!

Mijn stijl is fris, kleurrijk, met oog voor detail en zonder poespas. Naast ‘oldskool’ drukwerk, ontwerp ik ook visuele identiteiten, websites, social media campagnes, animaties, infographics, digitale magazines en meer. Als visueel ontwerper is geen enkel medium mij te gek.

Design for the bold

Ben je op zoek naar een grafisch ontwerper en wil je iets degelijks of gewoons? Zoek dan verder. Wil je je kop boven het maaiveld uitsteken? Opvallen en jezelf/jouw organisatie of merk onderscheiden en op de kaart zetten? Dan zit je hier goed. Design for the bold! Samenwerken?