Visueel prikkelen

Visuele communicatie is een breed begrip en dat is juist wat mij aanspreekt. Of het nu gaat om een website voor een grote organisatie of een visuele identiteit voor een startend ondernemer: ik creëer een concept & ontwerp dat prikkelt en doeltreffend is.

Marleen van den End – Visuele Communicatie is begin 2017 opgericht. Na zeven jaar ervaring opgedaan te hebben bij diverse ontwerpbureaus, werd het tijd voor een nieuw avontuur. Ik werk voor duurzame, gezonde en sociale merken, events & ondernemers. Ook ben ik beschikbaar als freelance designer.

Expertise

Mijn expertise is het creëren van concept & ontwerp voor offline en online communicatiemiddelen, zoals visuele identiteiten (huisstijlen), websites, magazines, brochures, social media content, animaties en meer. Ben je benieuwd naar mijn werkwijze? Lees hier meer.

Mijn stijl is fris, nuchter en out-of-the-box tegelijkertijd. Ik hou van heldere communicatie in tekst en beeld en werk ieder communicatiemiddel tot in de puntjes uit.

Samenwerkingen

Om projecten tot een goed eindresultaat te brengen, is mankracht en kennis vanuit andere disciplines nodig. Daarom werk ik graag samen met pixel perfect webbouwers, duurzame drukkers, fotografen met oog voor detail en andere experts. Samenwerken? Let’s talk!