Studio Lieke

Lieke ’t Hart van Studio Lieke is niet alleen tekstschrijver, maar ook yogadocent. Een echte ondernemer van deze tijd, met twee verschillende expertises in huis. En daarmee ook twee héle verschillende diensten en doelgroepen. Een extra uitdaging voor het ontwikkelen van een passende visuele identiteit.

Raakvlakken

Ik heb overwogen om twee (familiare) visuele identiteiten te ontwikkelen, maar uiteindelijk was dat niet de beste oplossing. Na een intensief vragenvuur, bleken Lieke’s expertises veel meer raakvlakken te hebben dan gedacht. In haar werk als yogadocent én tekstschrijver zijn de telkens terugkerende thema’s health en storytelling. Lieke schrijft verhalen over gezondheid en neemt je mee ‘op reis’ tijdens haar yogalessen.

In balans

Ik ontwikkelde een gebalanceerde identiteit waar haar twee expertises de ruimte krijgen. Het kleurenpalet bestaat uit een zachte lila kleur (yoga) en een wat hardere terracotta kleur (tekst). Ook de tone of voice is voor haar zakelijke doelgroep een stuk steviger dan voor haar yogi’s.